O nama

Nudimo najsuvremeniju tehnologiju procjene vrijednosti nekretnina i osiguranja nekretnina

Nudimo rješenja za upravljanje životnim ciklusom osiguranja nekretnine od početne procjene do praćenja vrijednosti osiguranja. Naša tehnologija osigurava cjelovitost, transparentnost i nepromjenjivost procesa

Misija

Osigurati da svi igrači na tržištu nekretnina u Sloveniji i drugim državama diljem svijeta (bankari, procjenitelji, brokeri i fizičke osobe) imaju pristup pouzdanim podacima o tržištu nekretnina.

Vizija

Naziv tvrtke Arvio dolazi od finske riječi “procjena”, što sažima našu viziju: Pružiti realnu procjenu vrijednosti nekretnine i njene prodaljivosti. Arvio danas pruža pouzdane podatke o nekretninama i tržištu nekretnina koristeći umjetnu inteligenciju i strojno učenje!

ARVIO TIM

Arvio je u prve četiri godine postao vodeće proptech poduzeće u Sloveniji, a njegove aplikacije za procjenu vrijednosti nekretnina koristi 40 posto slovenskih banaka. Njihov trud su prepoznali investitori, jer su odabrani kao najbolje rastuće poduzeće na NextRoundu. Ne bismo to uspjeli bez našeg nevjerojatnog tima.

Ajda Kaluža

CEO & ustanoviteljica

Glavni izvršni direktor i osnivač. Magistar aktuarstva Ovlašteni aktuar procjenitelj s bankarskim iskustvom (preko 11 godina iskustva u bankarstvu uključujući upravljanje osiguranjem i procjene). Kao voditeljica odjela za procjenu vrijednosti u najvećoj slovenskoj banci bila je odgovorna za procjenu vrijednosti nekretnina i uspostavu obnovljenog postupka osiguranja.

 

Za Ajdu je prednost poduzetništva što stvaraš nešto novo.

Ana

Vodja operative

Jani

Podatkovni analitik

Klemen

Razvijalec platforme

Marko

Razvijalec platforme

Miro

Vodja prodaje

Nika

Produktni vodja

Stane

Nepremičninski analitik

Vanjski konzultanti

Andraž Grahek

Andraž Grahek partner u Capital Genetics.
Andraž Grahek stručnjak je u području rizičnog kapitala s dugogodišnjim menadžerskim iskustvom, poznavanjem funkcioniranja tržišta kapitala i financijske industrije.

Jernej Pintar

CEO & Head of Technology Community Technology Park Ljubljana

Jernej Pintar ima iskustvo u poslovnoj obuci i uspostavi prodaje u tvrtkama. To je poveznica tehnoloških tvrtki u Sloveniji, specijaliziranih za javno-privatna partnerstva.

Boštjan Kaluža

CTO tehnoloških tvrtki.
Boštjan Kaluža stručnjak je u području umjetne inteligencije, strojnog učenja i podatkovne znanosti te ima više od 15 godina iskustva rada na različitim istraživačkim projektima.

Stručno vijeće

Andraž Brilli

Procjenitelj nekretnina s preko 15 godina iskustva

Zaposlen je u tvrtki Capital Genetics, kojoj se pridružio 2013. kao partner i zadužen je za poslovanje nekretninama. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u području nekretninskog savjetovanja, razvoja i obnove nekretninskih projekata. Uglavnom vodi mandate u području procjene vrijednosti nekretnina, analize troškova izgradnje i konzultantskih usluga.

Mojca Repič

Ovlašteni procjenitelj nekretnina u SIR-u.

Radi kao ovlašteni procjenitelj nekretnina u Slovenskom institutu za reviziju. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u području procjene vrijednosti nekretnina za potrebe osiguranja izloženosti banaka te u području marketinga nekretnina i posredovanja u prometu nekretnina.

Boštjan Boh​

Geodet i procjenitelj nekretnina s više od 10 godina iskustva

Vodeći stručnjak za nekretnine, koji je svoje bogato iskustvo stekao radeći u raznim tvrtkama na raznim rukovodećim pozicijama, među kojima su: Petrol, Ljubljana, Abaka trgovačka kuća s nekretninama i BB inženiring. Ima položen stručni ispit za ovlaštenog procjenitelja nekretnina.

Marko Lavrenčič

Procjenitelj s bankarskim iskustvom.
Radi kao ovlašteni procjenitelj vrijednosti nekretnina te strojeva i opreme pri Slovenskom institutu za reviziju te na sudu kao sudski procjenitelj. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u osiguravanju kvalitete i pouzdanosti procjena vanjskih procjenitelja koje je banka koristila za potrebe osiguranja kredita. Poznaje struku ocjenjivača u široj regiji srednje i istočne Europe.

Žarko Povše

Geodet i procjenitelj nekretnina s više od 20 godina iskustva
Ovlašteni procjenitelj nekretnina pri Slovenskom institutu za reviziju. Posjeduje dugogodišnje iskustvo u području graditeljstva te nadzora i procjene vrijednosti nekretnina, koje je stekao radeći u raznim tvrtkama na raznim rukovodećim pozicijama, među kojima su: Invest i Real Estate House.

Pridružite se zadovoljnim korisnicima koji vjeruju Arvio aplikacijama za procjenu vrijednosti nekretnina.